• If you use a proxy server or a VPN for registration or login, your account could be directly banned. The reason is that you may register or login via an IP address that was used by a Members which was banned in the past. The same applies if different users use one device (PC, laptop, smartphone), this will also leads to a ban! If you are banned for using a VPN Contact us by open ticket

Jak zainstalować Windows 64 Bit na Apple Mac Pro. Select CD-ROM Boot

D

Darth Vader

Cześć. Od jakiegoś czasu próbuję zainstalować Windows 64 Bit na komputerze Apple Mac Pro z 2008. Na stronie Apple jest napisane iż komputer jest kompatybilny z wersją 64 bitową zarówno jak i procesor.
Próbowałem zainstalować Vistę, Windows 8.1, Windows 7.. z Boot Camp jak i z BIOS'u.
Największy postęp był gdy podczas uruchamiania komputera trzymałem alt ( nie wiem jak się to nazywa ale są tam dyski), pojawia się wtedy możliwość wybrania dysku...
No więc wybrałem płytę instalacyjną przytrzymałem przyciski "1" oraz klikałem najszybciej jak potrafię przycisk "return"
Po wszystkim zatrzymałem się na: Select CD-ROM Boot Type: 1, wybrany jest dysk pierwszy ale nic więcej przy tym moja klawiatura jest bezużyteczna.
Select CD-ROM Boot Type: 1

Top Bottom